Nieuws

Meld je nu aan voor de jubileum-reünie!

Op 1 juni 2018 bestaat VIOS(O) 100 jaar en dit wordt uiteraard uitgebreid gevierd. In het jubileumweekend van vrijdag 1 tot zondag 3 juni zullen tal van activiteiten georganiseerd worden. Het volledige programma is te vinden op onze jubileumpagina.

Aanmelden Jubileum-reünie

Op zaterdag 2 juni wordt er in de grote tent op het trainingsveld een reünie georganiseerd. De reünie start om 16:30 uur en iedereen die zich verbonden voelt (of heeft gevoeld) met VIOS(O) is van harte welkom. Aansluitend aan de reünie zal er een broodmaaltijd geserveerd worden. Tijdens de reünie is er in de kantine een tentoonstelling te bewonderen met foto’s en andere stukken uit 100 jaar VIOS historie.

U kunt zich HIER aanmelden voor de reünie en de bijbehorende maaltijd.

Feestavond

Op zaterdagavond (2 juni) wordt er een groot jubileumfeest georganiseerd in de tent. De muziek zal verzorgd worden door DJ Robin Katerbarg, The Black Five en Coverband Balance! Iedereen is welkom. De voorverkoop van kaarten voor de feestavond start op 20 april.

Jubileumwedstrijd

Op vrijdag 1 juni bestaat VIOS(O) officieel 100 jaar. Op deze vrijdagavond wordt het jubileum officieel geopend met een jubileumwedstrijd tegen het Regioteam. Na afloop van deze wedstrijd is er een quiz in de tent, afgewisseld met anekdotes van Henk de Haan (bekend van o.a. SC Veendam en Broez’n). Ook zal de trekking van de jubileumloterij deze avond plaatsvinden. De avond zal muziekaal omlijst worden door DJ Robin Katerbarg

Sponsoren