Nieuws

Bestel nu je VIOS(O) kleding!

Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Twee keer per jaar biedt Vios de mogelijkheid om trainingspakken, polo’s en sporttassen te bestellen in de stijl van Vios. In de bijlage tref je de items aan die je kunt bestellen en de prijzen hiervan zijn ook opgenomen. Voor de trainingspakken geldt dat het ook mogelijk is om alleen een broek of een trainingsjas te bestellen.

Maatvoering

De trainingspakken zijn te bestellen vanaf maat 128 en lopen door tot en met 4XL. Voor de kindermaten zijn de beschikbare maten 128,140,152, 164 en daarna volgt XS.

De polo’s zijn te bestellen vanaf maat XS.

Interesse

Mocht je interesse hebben in 1 of meerdere items dan kun je je de bestelling doorgeven via het emailadres: gertmeijerink1@hotmail.com. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling.

Geef duidelijk de maat, het aantal en de eventuele naambedrukking/initialen aan. Voor de trainingspakken is het ook relevant dat je aangeeft of het om een junior of senior lid gaat.

Geef je bestelling door voor 22 december aanstaande. De levertijd zal na de sluitingsdatum 4 tot 6 weken bedragen. Het totaalbedrag van de bestelling zal na aflevering geïncasseerd worden.

Vragen

Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen dan kun je contact opnemen via de mail (gertmeijerink1@hotmail.com) of telefonisch/what’s app bij Ineke Lugies (06-28952933)

Sponsoren