Nieuws

FAMILIEDAG AANSTAANDE ZATERDAG

FAMILIEDAG AANSTAANDE ZATERDAG

Zaterdag 28 augustus 2021 organiseert V.I.O.S (O) de VIOS Familiedag.
Programma:
13.30: inloop toernooi jeugd
14.00: start toernooi jeugd
15.30: inschrijving toernooi senioren
16.00: start toernooi senioren

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, buitenshuis en de tekst 'WELK VERZOEKJE? NAAM ARTIEST? WIE RAAGT HET WIERAN? AAN? WWW.BAKEYTOWN.NL'

Er zijn ook speeltoestellen geregeld zodat er tussen het voetbal door ook vertier is voor jong en oud. Broertjes en zusjes van voetballers zijn dus ook van harte welkom net als potentiële nieuwe leden.

Na het voetbal zullen we vanaf 18.00 afsluiten onder het genot van muziek, een drankje en een hapje. De dag is ook voor alle vrijwilligers en ouders van jeugdleden van de vereniging. We willen met zijn allen het seizoen goed starten en hopen op deze manier Corona achter ons te laten.

Arjen Baakman bekend van de Voice of Holland, is een zanger die zijn nummers speelt op een piano. Arjen zingt en speelt op een zeer originele wijze door ieder nummer z’n eigen draai te geven. Hierdoor is het aangenaam om naar te luisteren en wordt u iedere keer verrast door prachtige muziek. Arjen beschikt over een zeer uitgebreide repertoirekennis, van 70/80’s tot moderne muziek uit de hitlijsten. Maar ook van mooie nederpop tot sfeervolle engelstalige ballads. Iedereen kan deze avond zijn eigen voorkeur doorgeven aan Arjen, hij speelt namelijk graag verzoekjes.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Frisse Start regeling van de Provincie Drenthe en de Gemeente Coevorden

Sponsoren