Onze club

Onze club

VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) is al meer dan 100 jaar de voetbalclub van Oosterhesselen en directe omgeving. Uitgangspunt voor VIOS (O) is het plezier in voetbal. VIOS (O) is een vereniging die een club wil zijn voor iedereen, familiaal met daar aan gekoppeld de ambitie om sportief op een zo hoog mogelijk niveau te presteren.

Een kleine club als VIOS (O) kan alleen bestaan met behulp van een groot aantal vrijwilligers. Wij zijn er dan ook trots op dat elk weekend weer veel vrijwilligers zich inzetten voor de club. Daarnaast zorgt onze “groenploeg” ervoor dat het clubgebouw en het sportpark er altijd piekfijn bijliggen. De sponsorcommissie benadert potentiële sponsors en draagt daarmee bij aan een stabiele financiële basis. De VIOS Activiteiten Commissie regelt met enige regelmaat activiteiten om de binding met de club verder te verstevigen. Maar ook achter de schermen zorgen velen ervoor dat de club kan blijven bestaan en velen wekelijks plezier aan het “spelletje” kunnen beleven.

VIOS (O) heeft een senioren- en een jeugd afdeling. Bij de F en E jeugd staat de ontwikkeling van het kind centraal, daarna vindt er een verdere differentiatie plaats tussen selectie en breedte. Bij de senioren is de eerste selectie het prestatie team, momenteel komt VIOS (O) uit in de 5de klasse.

In 2018 heeft VIOS (O) haar 100-jarig bestaan gevierd!

Kom gerust een keer een kijkje nemen op ons sportpark, centraal gelegen in het mooie dorp Oosterhesselen!

Opgericht:
1 Juni 1918

Clubkleuren:
Rood shirt en zwarte broek en Rode kousen.

Secretariaat:
Welhaak 6
7861CJ Oosterhesselen
Tel: 06-53428112
E-mail: secretaris@vios-oosterhesselen.nl

Accommodatie:
Gebouw 48
Burgemeester de Kockstraat 48
7861AE Oosterhesselen
0524-581996

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk Reglement VIOS (O)

Sponsoren