• 13-11-2022
    VIOS (O) 2 – v.v. Sweel 3 1 - 3
    Na zes wedstrijden spelen hebben we 16 punten behaald. Vijf wedstrijden verdiend gewonnen en één onverdiend gelijkgespeeld. v.v. Sweel heeft alle zes wedstrijden gewonnen en ze staan dus twee punten voor op ons. Een echte topper!!. We denken er klaar voor te zijn en zijn erop gebrand de punten in Oosterhesselen te houden. Het is fijn te zien dat er een behoorlijk aantal supporters aanwezig is. Top , bedankt voor de morele steun. Omdat er bij het eerste op zaterdag een speler afvalt, moet Niek daar spelen en Giel heeft zich ziek afgemeld. Dus i.p.v. met 15 zijn we nu nog met dertien spelers. We spreken af lekker vrijuit te spelen en vooral te genieten. Dit zijn natuurlijk de mooiste wedstrijden om te spelen. We gaan fanatiek van start, zetten de tegenstander flink onder druk, maar na ca. 7 minuten valt de bal voor de voeten van een speler van Sweel. Met een hard schot vanaf ongeveer 20 meter scoort hij de 0-1. Het gaat precies zoals zij dat willen. Vanaf dit moment doen ze net als al onze vorige tegenstanders. Tijd rekken, achterover leunen en met snelle uitvallen gevaarlijk proberen te zijn. In de 10e minuut schiet Luca hard op doel. Een prima redding van de keeper voorkomt de gelijkmaker. Eén minuut later gaat een van richting verandert schot van Junior net naast. In de dertigste minuut scoort Sweel via de counter de 0-2 en in 55e minuut scoren ze, na slecht uitverdedigen de 0-3. In de 57e minuut volgt er een pass door het centrum op Junior. Hij speelt de keeper uit en scoort. In de 60e minuut slalomt Jeroen, zoals hij dat goed kan, door de verdediging en wordt onderuit gehaald. De keeper stopt de door Wout prima genomen vrije trap goed. We blijven aanvallen, houden de druk er goed op, maar komen ondanks diverse mooie combinaties en daaruit schoten op doel niet tot scoren. We zijn net iets te gehaast en daardoor onnauwkeurig. Het is een aantrekkelijke wedstrijd waarbij Sweel net iets geslepener speelt. Een goed leermoment. We staan nu vijf punten achter, maar de competitie duurt nog lang. Hard gewerkt mannen!. We hadden iets meer verdiend maar zijn op de goede weg. De scheidsrechter was vandaag ook weer goed in vorm. Bedankt Jan.
    Selectie: Bart Lanting, Stefan Kroezen, Mark Brinks, Thijs Oldenbanning, Mark Stapel, Wout van Arkel, Luca Westerhof, Rikus Bos, Jeroen Schepers, Junior Sekalumba, Elgin van Bossé, Bart Louwerse, Ruben Meijering.
    Scheidsrechter: Jan Hidding
    Assistent Scheidsrechter: Kelvin Pronk
    Leiders: Eddy Hilbrands en Jan Timmer